Proeflidmaatschap

Proeflidmaatschap

Wil je kijken of vliegen sowieso iets voor je is? Gewoon even uitproberen? Dan is het proeflidmaatschap iets voor jou.

Het duurt één maand, waarbij je op iedere ‘vliegdag’ mag komen. Je wordt gewoon opgenomen op de startlijst en je maakt dus veel lierstarts met een instructeur. Als je daarna lid blijft ga je gewoon verder gaan op het niveau dat je bereikt had.

De instapdagen voor de proefmaand vallen op de eerste zondag van de maanden april t/m oktober. Aan het begin van zo’n instapdag krijg je uitleg over alles wat er bij het vliegen komt kijken. Daarna draai je mee in de normale startvolgorde. De rest van de maand kun je elk weekend komen, plus alle dinsdagen. De vliegdagen beginnen altijd om 10 uur en eindigen meestal ergens tussen 18 uur en 21 uur.

Kosten

Het proeflidmaatschap kost €200,- voor een maand. Ben je aan het eind van de maand enthousiast, dan kun je je proeflidmaatschap overzetten naar een normaal lidmaatschap. Als je dit doet, dan krijg je de eerste maand cadeau van ons!

De zweefvliegsport is een echte teamsport. Dit betekent dat er wel wat van je wordt verwacht. Je moet meeswerken om andere zweefvliegtuigen de lucht in te helpen. Maar in ruil daarvoor helpen anderen jou weer de lucht in…

Belangrijk: realiseer je wel dat vliegen tijd kost. Het gaat best snel, als je veel dagen aanwezig bent,en veel starts maakt. Op het laatst is het net als fietsen; je verleert het niet snel.

Dit is het proeflidmaatschap:

  • Een maand lang zweefvliegen (30 dagen)
  • Er wordt gevlogen op zaterdag, zondag en dinsdag
  • Inclusief onbeperkt aantal lierstarts
  • Inclusief praktijk-opleiding, vliegen met instructeur
  • Inclusief logboek en theorieboek
  • Inclusief KNVvL-verzekering
  • Start op eerste zondag van de maand
  • Ontdek echt of zweefvliegen iets voor jou is
  • Eén maand cadeau op het jaarlidmaatschap als je besluit door te gaan

Doen?

Wil je een vliegende start maken met het zweefvliegen? Meld je dan snel aan! Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar Michelle: secretaris@zweven.nl

Wil je nog wat meer weten? Mail dan met de PR-commissie via pr@zweven.nl!

Vanwege de vele aanmeldingen en interesse is het momenteel niet mogelijk om een proeflidmaatschap te nemen bij ons. Onze website wordt bijgewerkt zodra dit weer mogelijk is.

 

Tot gauw op Teuge!