Nationale Vrouwenvliegdag 2018

21 MEI 2018

FLYGH TEA

Nationale Vrouwenvliegdag op Teuge

Na drie jaar zijn we eindelijk terug van weggeweest! De zweefvliegende vrouwen van Nederland verzamelen zich voor de gezelligste vliegdag van het jaar. Dit jaar heeft Teuge gekozen om een Fligh Tea te organiseren en wel op 21 mei 2018. Ben je een vrouw en heb je zin en ben je in de gelegenheid, dan zien we je graag op deze dag op Teuge! Er wordt gestart met de lier (op verzoek is een sleep ook mogelijk) en tussendoor voorzien we je van thee en lekkernijen. Kom gezellig genieten de prachtige IJssel en Veluwe en lekker bijkletsen over onze prachtige hobby.

Wat gaan we doen?

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de vrouwenvliegdag van 21 mei 2018! Hier onder alle ins-en-outs op een rij gevold door het aanmeld formulier.

 • De dag begint met de briefing om 10.00 uur
 • De inschrijfkosten voor deze dag bedragen € 15,-. Voor dit geld kan je meevliegen in een clubkist of kun je een kabel krijgen voor je eigen vliegtuig. Hoe vaak er gevlogen kan worden deze dag is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
 • Geef op dit formulier aan of je mee wilt vliegen of een eigen vliegtuig meeneemt.
 • Deze dag is er een journalist aanwezig van het blad ‘Vrouw”, de weekendbijlage van de Telegraaf. Er wordt een artikel geschreven over zweefvliegende vrouwen. Het kan zijn dat je geïnterviewd wordt en jezelf terugziet in dit blad! Dit ter promotie van het zweefvliegen en de landelijke dag van de luchtsport in september.
 • Er wordt gezorgd voor thee met lekkernijen. De drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening (€ 1,-). Thee en koffie is bij de prijs inbegrepen.
 • Enthousiaste vriendinnen die ook eens willen komen kijken? Die zijn natuurlijk ook van harte welkom!
 • Slepen is ook mogelijk op deze dag. Een sleepstart tot 500 meter kost deze dag € 30,-
 • Betalingen vinden op de dag zelf plaats en kunnen contant of met pin worden afgerekend.

Kom je ook?

  Leuk! Zou je dan alsjeblieft alle onderstaande velden in willen invullen? Als je aanmelding is gelukt krijg je een automatische bevestiging.

  Met hoeveel deelnemers komen jullie?

  MeevliegenKomt met eenzitterKomt met tweezitterIk probeer nog iets te regelen

  Als het versturen is gelukt krijg je in je scherm een blauw bevestigings balkje en binnen een uur een email (kijk ook even in de spam folder).

  Zie je geen bevestigings balkje in je scherm? Dan kan het zijn dat je nog niet alle velden hebt ingevuld. Lukt het als nog niet? Stuur dan even een mailtje met je gegevens naar pr@zweven.nl

  Zie jezelf terug in het blad ‘Vrouw’ van de Telegraaf

  Meevliegen in een clubkist of neem je eigen vliegtuig mee

  Kennismaken met andere zwevende vrouwen

  Vliegen in een andere omgeving

  Ook motor vliegsters zijn welkom!