Zelf vliegen

Zo leer jij zelf te vliegen

Zweefvliegen! Het begint heftig… De versnelling van de lierstart is een ervaring op zich. Gelanceerd word je, lètterlijk! Des te spectaculairder de totale stilte daarna. Gedragen door lucht zweef je boven de wereld. Een magische ervaring. Niet voor niets in onze slogan: ‘get high, learn to fly’.

Lijkt het je wat? Je kunt op allerlei manieren kennismaken met het zweefvliegen. Lees maar!

Cursusweek

Leer de basis van het zweefvliegen in vijf dagen. Tijdens de cursus ga je volop vliegen met onze instructeurs (niet allemaal ouwe knarren, de jongste is twintig). Je maakt meerdere lier- en sleepstarts, en aan het eind doe je al bijna alles zelf. Deelname kost slechts € 350,-. Of misschien zelfs niks! Want als je hierna lid wordt zijn de eerste drie maanden van het jaarlidmaatschap gratis.

Meer over de cursusweek

Proeflidmaatschap

Wil jij zelf gaan zweefvliegen maar het eerst een maand proberen? Voor € 200,- ben je één hele maand proeflid. Dertig dagen lang mag je op alle reguliere vliegdagen meedoen. Zo maak je lekker veel lierstarts. Word je daarna volledig lid? Dan krijg je de eerste twee maanden cadeau.

Ontdek het Proeflidmaatschap

Jaarlidmaatschap

Lid zijn bij Zweefvliegclub Teuge betekent onbeperkt zweefvliegen. Vanuit de contributie betaal je eigenlijk al alles: lierstarts, gebruik van vliegtuigen, de gehele opleiding en het lid zijn van een super-actieve, bijzonder gezellige vereniging. Het jaarlidmaatschap kost slechts € 77 per maand. Om verzekerd hoef je alleen maar lid te zijn van de KNVvL (€ 184,- per jaar) en je medisch te laten keuren.

Lid worden?