Contact

Route

Adresgegevens
Zweefvliegclub Teuge
De Zanden 21B
7395 PA Vliegveld Teuge

Contactgegevens

Veld telefoon
Alleen als er gevlogen wordt in het weekend vanaf 11 uur en op dinsdag vanaf 12 uur. Let op: meevliegen is op deze dagen niet mogelijk. Hiervoor zijn de introductie-vrijdagen bedoeld. 06-28445845

Bestuur
Voorzitter     Jan-Paul van Duijn     voorzitter@zweven.nl
Secretaris     Patrick Riteco     secretaris@zweven.nl
Penningmeester     Luc van der Stee     penningmeester@zweven.nl
Chef instructeur     Jasper Jolink     chef-instructeur@zweven.nl
Commissaris Materieel     Huub Bomhof     commissaris-materieel@zweven.nl
Zelf vliegen     Patrick Riteco     secretaris@zweven.nl
Mee vliegen     PR-commissie     pr@zweven.nl

Auto
Vliegveld Teuge is goed bereikbaar met de Auto. Vanaf zowel de A50 als de A1 is het slechts zeven minuten rijden. Parkeren kan naast ons clubgebouw en terrasje in het gras tegen de achterkant van de hangaar aan.

Openbaar vervoer
Vliegveld Teuge heeft de luxe van een eigen buslijn, bus 15, deze rijdt één of twee keer per uur vanaf Station Apeldoorn en vanaf Station Twello. Eenmaal aangekomen op halte ‘Rijksstraatweg, Teuge’ is het nog vijf minuten lopen naar het clubgebouw. Loop met Apeldoorn in de rug en Twello naar van voren vijftig meter rechtdoor en sla dan links af ‘De Zanden’ op. Loop tot aan het eind van de bomengallerij en ga dan ‘links’ over de drempel heen. Daarna hou je rechts aan tot je links ons clubgebouw ziet, herkenbaar aan ons club-logo. Let op: in de avonduren en in het weekend heet deze bus ‘Kolibrie 15’. Deze bus moet je meer dan een uur van te voren online reserveren bij Syntus.

Meer weten? Stuur een berichtje aan Patrick!