Kopmenu

Proeflidmaatschap

Wil je kijken of vliegen sowieso iets voor je is? Gewoon even uitproberen? Dan is het proeflidmaatschap de ideale manier om erachter te komen dat vliegen geweldig is!

Het proeflidmaatschap duurt één maand, waarbij je iedere reguliere vliegdag mag komen. Je wordt gewoon opgenomen in de startlijst en je maakt dus vele lierstarts met een instructeur. Je begint gewoon met de vliegopleiding, dus als je lid blijft kan je verder gaan op het niveau dat je bereikt had.

De instapdagen voor de proefmaand vallen op de eerste zondag van de maanden april t/m oktober. Aan het begin van een instapdag krijg je een uitleg over alles wat er bij het vliegen komt kijken. Daarna is het tijd om te gaan vliegen en draai je mee in de reguliere startvolgorde. De rest van de maand kan je elk weekend en de dinsdagen komen wanneer je wilt. De vliegdagen begint om 10 uur en eindigt meestal ergens tussen 18 uur en 21 uur.

Kosten
Het proeflidmaatschap kost €200,- voor een maand. Ben je aan het eind van de maand enthousiast, dan kun je je proeflidmaatschap overzetten naar een normaal lidmaatschap. Als je dit doet, dan krijg je de eerste twee maanden cadeau.

De zweefvliegsport is een echte teamsport. Dit betekend dat er wel wat van je wordt verwacht. Je zult moeten meewerken om andere zweefvliegtuigen de lucht in te helpen. Maar in ruil daarvoor helpen anderen jou de lucht in!

Iets wat je wel moet realiseren om het vliegen goed te leren, is dat vliegen tijd kost. Om te leren vliegen, is het goed als je veel dagen aanwezig bent, je zet je in voor de club en maakt zo ook veel starts. En als je vaak aanwezig bent, dan wordt het vliegen vanzelf iets als fietsen: je verleerd het niet snel!

Ben jij klaar voor de start?Dit is het proeflidmaatschap:
- Een maand lang zweefvliegen (30 dagen)
- Er wordt gevlogen op zaterdag, zondag en dinsdag
- Inclusief onbeperkt aantal lierstarts
- Inclusief praktijk opleiding, vliegen met instructeur
- Inclusief logboek en theorieboek
- Inclusief KNVvL verzekering
- Start op eerste zondag van de maand
- Ontdek echt of zweefvliegen iets voor jou is
- Twee maanden korting op het jaarlidmaatschap


Aanmelden
Dus wil je een vliegende start geven aan deze geweldige hobby? Meld je dan snel aan! De ervaring leert dat mensen die last krijgen van het ‘vliegvirus’, er nooit meer vanaf willen. Ze blijven altijd naar boven kijken ????

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar Patrick: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je nog wat meer weten bel dan met Camilla: 06 - 53 19 97 71 of bel met Tim: 06 - 39 66 86 24


Tot gauw!Kijk verder binnen Mogelijkheden
Introductievrijdag Cursusweek Meeloopochtend Lid worden
U bevindt zich hier: Startplaats Mogelijkheden Proeflidmaatschap