Kopmenu

Meeloopochtend

Wil je proeven van de geweldige sfeer die er op de strip hangt? Of even kijken wat er allemaal om het vliegen heen gebeurt? Dan is dit de optie voor jou!

Deze ochtend is voor iedereen bedoeld die graag even een ochtend komt kijken voordat ze lid worden. Of je nu een ‘nieuweling’ bent, of dat je vroeger hebt gevlogen en wilt controleren dat zweven op Teuge nog steeds geweldig is voordat je terugkomt. Misschien wil je overstappen naar een andere vliegclub en wil je Teuge even uitproberen. Het kan en mag allemaal.

Op deze ochtend wordt je om 10 uur verwacht bij de briefing. Hier krijg je een buddy aangewezen, die jou alles verteld wat je wilt weten. De buddy laat je ook de club en het materieel zien wat we gebruiken. Daarna ga je naar de startplaats, waar je het hele vliegbedrijf meemaakt. Je ziet wat er allemaal gebeurt en je mag alles aan iedereen vragen zodat er geen onduidelijkheden zijn voordat je lid wordt.

Mocht je er zoveel zin in krijgen dat je ook een proefstartje wilt maken, dan kan je voor €35,- een lierstartje meemaken. Dit kan echter alleen als er ruimte voor is en dit zal dan ook op de dag zelf worden overlegd. Verder is de ochtend kosteloos.

De meeloopochtend duurt tot 14 uur. Daarna ben je vrij om weer naar huis te gaan.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk verder binnen Mogelijkheden

Introductievrijdag Cursusweek Proeflidmaatschap Lid worden
U bevindt zich hier: Startplaats Mogelijkheden Meeloopochtend