Kopmenu

Contactgegevens


From Address:

Adresgegevens
Vliegclub Teuge, afdeling Zweefvliegen
De Zanden 21B
7395 PA Teuge

Veld telefoon
Alleen als er gevlogen wordt in het weekend v.a. 11uur en op dinsdag v.a. 12uur. N.B. Mee vliegen is op deze dagen niet mogelijk. Hiervoor zijn de introductie vrijdagen bedoeld.
06 - 28 44 58 45

Openbaar vervoer
Vliegveld Teuge heeft de luxe van haar eigen buslijn, bus 15, deze rijdt 1 of 2 keer in het uur vanaf Station Apeldoorn en vanaf Station Twello. Eenmaal aangekomen op halte "Rijksstraatweg, Teuge" is het nog vijf minuten lopen. Loop met Apeldoorn in de rug en Twello naar van voren 50 meter rechtdoor en sla dan links af "de Zanden" op. Loop tot aan het eind van de bomengallerij en ga dan "links" over de drempel heen. Daarna hou je rechts aan tot je links ons clubgebouw ziet, herkenbaar aan ons clublogo. Let op: in de avonduren en op zondag heet deze bus, Kolibrie 15. Deze bus dient dan meer dan een uur van te voren online gereserveerd te worden. Kijk op www.9292ov.nl voor de actuele dienstregeling.

Bestuur
Voorzitter Jerry Burgstede Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Patrick Riteco Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Luc van der Stee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Chef instructeur Ronald Keizer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris Materieel Huub Bomhof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Zelf vliegen Patrick Riteco Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Mee vliegen
Individueel Camilla Gelders van der Zande Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 - 53 19 97 71
Groepen Tim Peter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 - 39 66 86 24
U bevindt zich hier: Startplaats Contact